bordYH2webtest1b3
bordYH2webtest1b3a

YogaHuset

YHExt2

YogaHuset ligger mycket centralt i Linköping på Snickaregatan 42 med ingång från gårdssidan. Vi öppnar senast 20 minuter innan klassen startar men är ofta i huset på andra tider också. Är du tidig? Ring på klockan, så öppnar vi om vi är inne!

Parkerar gör du på gatorna runt omkring och i parkeringshusen. Tyvärr kan du ej parkera på YogaHusets parkeringsplatser då dessa är uthyrda och bevakas av Qpark.

Kontaktuppgifter

YogaHuset
Snickaregatan 42
582 26 Linköping

0733-66 20 55

hej@yogahuset.com

✤✤✤

YogaHuset drivs inom bolaget
Art Connection AB

Bolaget innehar F-skattsedel

Org nr 556458-9728

Bg 5296-2446

Anmälan

Anmäl dig till
kurserna här!

bordYH2webtest1b2b2a
bordYH2webtest1b2b2

Välkommen till oss!

Magnus Hammarström

Jessica & Magnus  med lärare

bordYH2webtest1c2
item1a1
Yoga Huset i Linköping

Vår hantering av dina personuppgifter - GDPR

YogaHuset sparar så lite information om dig som möjligt och endast det som du själv uppgivit till oss. För oss är det av största vikt att tredje part inte kan få tillgång till några som helst uppgifter om dig.

Du har rätt att begära ett utdrag över den information YogaHuset/ Art Connection AB har om dig. Vid begäran måste du styrka din identitet för att säkerställa att inga personuppgifter raderas/lämnas ut på falsk grund eller till fel mottagare. Begäran kan därför ej lämnas ut via e-post eller telefon då det är omöjligt att bevisa att du representerar en specifik avsändare. 

Detta kan ju verka en smula överdrivet men är av största vikt för att värna om dig som t ex har skyddad identitet.

Skicka in din begäran skriftligt signerat och vidimerat av två externa personer 18 år eller äldre, ej tillhörande ditt hushåll, inklusive fotokopior på din legitimation komplett med personnummer. Om det finns några uppgifter lagrade hos oss kommer dessa skickas till officiell folkbokföringsadress. De begärna uppgifterna kan komma att skickas som rekommenderad brev för att mot uppvisande av legitimation lämnas ut hos postombud. Den skriftliga begäran och den på papper utlämnade informationen kommer sparas på papper i sju år för att vid tvist bevisa att begäran kommit in, besvarats samt vad som lämnats ut.

Skriftlig begäran skickas till:

YogaHuset/ Art Connection AB
Magnegatan 5
582 44 Linköping

karta
Yoga Huset i Linköping
Sommarstängt!