bordYH2webtest1b3
Intensivkurs ashtanga yoga

Workshops&  lördagsklasser

Ledd Ashtanga första serien

Lördag 4 feb 2023 kl 8 - ca 10

framåtfällning

Denna morgon kommer Helene guida oss igenom Ashtangayogans första serie och du kommer möta positioner som vi sällan gör i de ledda klasserna! 

Klassen kommer ledas i ett flödande tempo igenom de stående och första sittande positionerna. När vi sedan möter mer utmanande asanas längre fram i serien, så blir klassen mer som en workshop där vi på ett lekfullt sätt utforskar varje position.

Utöver Helene kommer även Jessica och Lukas finnas i salen för att demonstrera alternativa positioner och även kunna assistera elever enskilt.

Kan jag vara med?
Ja! Den här klassen passar både dig som går Mysore, Ledd klass eller tränar Ashtanga på egen hand. Kanske går du ledd klass och är nyfiken på vad som kommer längre fram i serien? Eller tränar Mysore och behöver repetera flödet och få tekniken i nya asanas?

Du behöver absolut inte vara en erfaren Ashtanga-yogi, men du kommer få ut mer av morgonen om du känner dig bekväm med solhälsningarna och de stående positionerna.

Fika efter vilan!
Efter Savasana - världens bästa vila - så fikar vi tillsammans! Du får gärna ta med dig egen frukost, så bjuder vi på te/ kaffe och pepparkaka. Här finns möjlighet att ställa frågor och byta erfarenheter med både lärare och andra elever, något som brukar vara mycket uppskattat. 

Pris ordinarie: 230 kr
Terminselev HT22/ VT23: 180 kr 

Priset inkluderar te/ kaffe + kaka

Anmäl dig här - Välkommen! 

✤✤✤✤✤

19 nov 2022 - Yinyoga och Mindfulness
med Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

”Vila dig stark med yinyoga”

MM säl/sfinx

 Vi lever i osäkra tider där den inre styrkan är viktigare än någonsin. Yinyogas lugna och meditativa stil genererar djup avslappning i både sinne och kropp. Den har visat sig öka elasticitet i kroppen och ge oss större tillgång till inre kraft och lugn. Även meditationen stillar och läker. Vi uppbådar en flexibilutet i kroppen och även sinnet för att tåla den yttre, föränderliga, värld vi nu befinner oss i. 

Under denna workshop fokuserar vi på förnyelse, vi mediterar och yinyogar med fokus på total närvaro i nuet. Positioner för ryggen stela axlar, bröstkorgen och höfter blandas med lugnande meditation. 

Resultatet blir en direkt kännbar ny energi. En känsla av styrka, glädje och vitalisering.

”Det är inte bara möjligt att vila sig stark - det är just nu nödvändigt!”

När?
Lördag 19 nov, kl 11.00 - 17.00

Kostnad?
Ordinarie pris 1100 kr
Terminselev HT22 990 kr, ange rabattkod*

Huset öppnar 10.30. Lunchpaus ca 45 min
.
I priset ingår te, lättare snacks och frukt.

*Terminselever har fått rabattkod i veckobrev v 39

Boka din plats här!


viladigstarkmedyinyogaomslag

Om Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

Magdalena Mecweld är yinyoga-pionjären i Sverige och den första yogaläraren att hålla yinyoga-lärarutbildningar på svenska (2013). Hon är författaren och skaparen av den stilbildande boken och lika populära appen ”Vila dig i form med yinyoga” (LUX, 2012). 

Just nu är Magdalena aktuell med sin nya bok ”Vila dig stark med yinyoga” (Wisdom Works, 2022). Vi hoppas att boken har kommit från tryckeriet vid tiden för workshopen så att Magdalena kan signera den! 

Mats Nielsen är Magdalenas partner och har även han förkovrat sig i yoga och meditation. Tillsammans med Magdalena håller han yinyoga-utbildningar och workshops runt Skandinavien. 

Magdalena och Mats är mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor.

Läs mer på Magdalena och Mats hemsida
 

Magda

Mats

✤✤✤✤✤

Lördagsklasser

Anmäl dig till en eller flera av klasserna
genom att
klicka här!

Extra lång yinyoga
Eftersom yinyoga bygger på att vi stannar i varje position flera minuter, så är det extra härligt att få gott om tid att gå igenom kroppen. Yinyoga är ett suveränt komplement till all annan träning och då även mer dynamisk yoga. Har du inte testat tidigare så är detta ett utmärkt tillfälle. Yinyoga är lättillgänglig och klassen passar både dig som yinyogat tidigare och dig som är helt ny.

Datum:

Ingen klass inbokad just nu

Tid:

Lärare:

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Hatha flow
Här får du en varierad klass där vi leker med lite mer utmanande asanas och får möjlighet att upptäcka kroppen på ett nytt sätt. En utmärkt klass för dig som vill jobba igenom kroppen på ett kravlöst och roligt sätt! Givande både för vana yogis och dig som inte yogat så mycket tidigare
. Vi rekommenderar dock att du ej är total nybörjare.

Datum:

Ingen klass inbokad just nu

Tid:

Lärare:

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Teknikklass hatha yoga
Kom och fördjupa din förståelse för hatha yogans vanligaste asanas. Hans går noggrant igenom tekniken och ger dig tips på detaljer som kommer fördjupa både din förståelse för, och effekten av dina yogapositioner. Klassen passar både dig som är van yogi och dig som nyss börjat yoga.

Datum:

Ingen klass inbokad just nu

Tid:

Lärare:

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Yin och yang
Yin och yang representerar motsatserna som finns i allt. Under denna klass får du uppleva både det avspända och det kraftfulla, det stillsamma och det flödande. Vi behöver en balans mellan yin och yang och här får du möjlighet att utforska var den balansen finns i dig. Passar både vana yogis och dig som är nybörjare.

Datum:

Ingen klass inbokad just nu

Tid:

Lärare:

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Ashtanga foundation
Här går Jeanette igenom tekniken i ashtangayogan och ger dig god förståelse för hur sekvensen är uppbyggd. Ashtangayoga bygger på asanas som utförs i ett flöde och här får du hjälp att hitta känslan av att att din ashtangaträning är en lång, fysisk meditation. Klassen passar alla som tränar ashtanga.

Datum:

Ingen klass inbokad just nu

Tid:

Lärare:

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

✤✤✤✤✤

bordYH2webtest1b3

Anmälan

Anmäl dig till en
workshop här!

bordYH2webtest1b3
bordYH2webtest1b2b2 bordYH2webtest1b2b2
bordYH2webtest1b2b2

Nyhetsbrev

Klicka här för att registrera dig för vårt nyhetsbrev med information och erbjudanden om kurser och andra aktiviteter på YogaHuset.

Du kan självklart avsluta ditt nyhetsbrev när du vill och vi sprider aldrig din e-post adress vidare.

fordjupnint
bordYH2webtest1c2 bordYH2webtest1c2
Yoga Huset i Linköping
framåtfällning