Anmälan

Du anmäler dig genom att klicka på önskat kort nedan och länkas då vidare direkt dit i vårt bokningssystem.

Vill du hoppa in i en pågående terminskurs så mailar du oss i stället.
 

Drop-in kort

Gravidyoga

Tilläggskort

Presentkort

Mycket yoga för pengarna

Våra kurser är hela 20 tillfällen jämfört med de flesta andra yogastudios som har 13-16 tillfällen och därför blir vår kursavgift lite högre. Ser man till pris per tillfälle så har vi lägst pris i regionen. Vi har även störst utbud av klasser, vilket gör att du med lätthet kommer kunna utnyttja alla dina 20 tillfällen. Trivs du inte med den yogaform du valt kan du även byta kurs mitt i terminen.

Nöjd kund emblem
Läs mer om vår garanti här

Anmälan & betalning terminskurser

Du anmäler dig genom att välja önskad yogaform här ovan. Du länkas då vidare till vårt bokningssystem.

✤ Kursavgiften betalas via Swish alt Faktura. Fakturan förfaller 30 dagar efter fakturadatum, dock senast 10 dagar innan terminsstart. Anmälningar därefter betalas inom 5 dagar. Påminnelseavgift 30 kr.

✤ Behöver du dela upp din betalning? Maila då oss så kan du avgiftsfritt dela upp din faktura på tre betalningar.

✤ Observera att din anmälan är bindande och att kursavgiften ej kan återbetalas förutom vid uppvisande av läkarintyg och då endast för återstående del av terminen. Vid återbetalning utgår en administrativ avgift om 250 kr.

bordYH2webtest1c2
Yoga Huset i Linköping

För dig som vill gå en terminskurskurs

Självklart ska du börja yoga hos oss! Vi är övertygade om att yoga kommer ge dig en annan syn på träning och fördjupa kontakten med dig själv.

Gå igen missade tillfällen -
utan att boka plats!

Om du missar kurstillfällen är du välkommen att ta igen dessa på övriga ca 730 schemalagda klasser per termin (valfri yogaform, både kurs och drop-in).

Du kan även ta igen tillfällen i förväg innan tex en inplanerad semester. Observera att du inte behöver säga till eller förboka när du vill ta igen en klass utan kommer när det passar dig. Ta bara med ditt terminskort.

Byta kurs under terminen
Om du under terminens gång känner att du valt fel kurs, kontakta oss så kan du enkelt byta till en annan yogaform eller tid.

Fulltecknad kurs?
Står det VÄNTELISTA vid den kurs du vill gå? Då är kursen fulltecknad, men du kan ändå skicka in en anmälan för att få en köplats.

Anmäl dig sedan till den kurs du vill gå tillsvidare så meddelar vi när/ om det blir en plats ledig i ditt förstaval. Det löser sig oftast :-)

Behöver du ett kvitto?

Då loggar du in dig på din sida i vårt bokningssystem och skriver ut det därifrån. Om du angivit personnummer under "Mina sidor" så kommer det med på kvittot.